Uw expert in houtbouw

Houtstructuren ,Ecobouw ,Knowhow

ONZE ACTIVITEITEN

Maak hieronder kennis met onze belangrijkste activiteiten in algemene bouwwerken voor professionals en particulieren.

Houtstructuren

Ons team van experts reikt u oplossingen aan voor het inpassen van hout in gebouwen: verhogen van woningen, gevels, binnen- en buitenstructuren.

Ecobouw

Bouwen is onze passie vanaf onze oprichting. We kunnen u dan ook ecologische oplossingen aanreiken voor uw bouw- of renovatieprojecten.

Knowhow

We worden regelmatig aangezocht door opdrachtgevers, architecten en particulieren voor de realisatie van hun projecten.

HOUTBOUW

Houten gebinten, houtskeletbouw, constructies van kolommen en liggers, terrassen, gevelbekledingen, bouwhoutsoorten van de laatste generatie, … we bieden u een alomvattende of op maat samengestelde service voor al uw houtbouwprojecten, ongeacht hun omvang of architectonische en technische vereisten. Voor een verhoging of uitbreiding, renovatie of nieuwbouw, privé- of overheidssector.

ISOLATIE EN LUCHTDICHTHEID

Buiten- of binnenisolatie van uw muren of dak met isolatiemateriaal en technieken die aan de eisen van uw project voldoen. Gesterkt door een jarenlange ervaring biedt Rose’s Natural Homes u elk type van luchtdicht isolatiemateriaal – al dan niet natuurlijk – voor uw renovatie- of nieuwbouwprojecten, hoe klein of groot ook!

BOUW VAN HOUTEN VLIESGEVELS

Rose’s Natural Homes heeft zich in de voorbije jaren gespecialiseerd in de bouw van houten vliesgevels en neemt daarbij alle projectfasen voor haar rekening: studie, productie en plaatsing. We bieden u een alomvattende service en begeleiden u bij deze nieuwe bouwtechniek die tal van voordelen biedt.

PLANSTUDIES

Rose’s Natural Homes onderwerpt elk project en alle veeleisende structuren aan een grondige analyse. Voor al onze interventies genereren we, op basis van de plannen, een model met behulp van onze software. We werken details uit voor de technische en esthetische aspecten. Aan de hand van een planstudie kunnen we u ook een steeds bredere waaier van uiteenlopende materialen en technieken voorstellen om uw verwachtingen zo volledig mogelijk in te lossen.

ONZE PARTNERS

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze visie en aanpak.

Contacteer ons!