Wie zijn we?

Rose's Natural Homes

Een familiebedrijf in hart en nieren.

Rose’s Natural Homes is een algemene onderneming in ecobouw die zich vooral toelegt op houtskeletbouw, isolatie, luchtdichtheid en houten gevelbekledingen. In België zijn we uw partner bij uitstek voor de plaatsing van geprefabriceerde houten vliesgevels met een hoog energie- en milieurendement.
Dankzij onze specifieke ervaring kunnen we u begeleiden bij de realisatie van uw duurzame bouwprojecten. Met onze doorgedreven kennis van luchtdichtheid, binnen- en buitenisolatie, prefabconstructies en blower door tests kunnen we u gebouwen aanbieden met een hoog energierendement, uitstekende milieuprestaties en conform de meest recente regelgeving.

 • 1

  Oprichting van Rose’s Natural Home

  2009

  Eerste uitvoering van een vastgoedproject met twee huizen in houtskeletbouw

 • 2

  Charles Rose vervoegt het bedrijf

  2009

  Hij brengt zijn knowhow mee op het vlak van luchtdichtheid en isolatie met cellulosewatten. Het bedrijf is ervan overtuigd dat het zich moet richten op markten waar een ecologische aanpak het verschil kan maken !

 • 3

  Mundo N

  2010

  Eerste grootschalige werf met de toevoeging van een 6de verdieping. Al onze specialisaties komen aan bod: houtskeletbouw, isolatie met cellulosewatten, luchtdichtheid en ook gevelbekleding.

 • 4

  Het bedrijf breidt zijn kennisgebied uit met een studiedienst om klanten nog beter te adviseren over hun projecten

  2017

  Onze tekenaars die zich in hout hebben gespecialiseerd, geven uw projecten concreet vorm met behulp van de krachtigste 3D-software. Ongeacht of u voor uw projecten met architectenkantoren, engineeringbureaus of bouwbedrijven in zee bent gegaan, wij staan u met raad en daad bij. Voor elk dossier wordt een gedetailleerd bestek opgemaakt en een grondige studie uitgevoerd.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze visie en aanpak.

Contacteer ons!